E-Knjižnica FET "Dr. Mijo Mirković"

Izvještaj o dobiti Raiffeisenbank Austria d.d. Zagreb

Rajačić, Irena (2010) Izvještaj o dobiti Raiffeisenbank Austria d.d. Zagreb. Diplomski rad thesis, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli.

Puni tekst
[img] PDF - Objavljena verzija
Restricted to Samo registrirani korisnici

Sva prava pridržana. Nije dopušteno niti jedan dio reproducirati ili distribuirati bez prethodnog pismenog odobrenja.

Download (566kB)

Sažetak

Tema ovog rada je izvještaj o dobiti Raiffeisenbank Austria d.d Zagreb. U prvom dijelu rada definirati ćemo sam pojam izvještaja o dobiti kao jednog od temeljnih financijskih izvještaja. Razmotriti ćemo sve elemente od kojih se izvještaj o dobiti sastoji te izvršiti podijelu izvještaja o dobiti prema vrstama, formi i metodama sastavljanja. U drugom dijelu rada iznijet ćemo izvještaj o dobiti Raiffeisenbank Austria d.d. Zagreb za 2009. godinu. Promatrat ćemo vremensko razdoblje od 01.01.2009. do 31.12.2009. uz osvrt na 2008.godinu. Izvještaj o dobiti analizirati ćemo horizontalnom analizom koristeći jednostrani oblik izjveštaja o dobiti kako bi dobili cjelovitu sliku poslovanja Banke. Detaljno ćemo raščlaniti cijeli izvještaj i utvrditi njegovu strukturu na temelju koje ćemo u posljednjem dijelu ovog rada analizirati uspješnost poslovanja Banke i njezin “opstanak” u uvjetima globalne ekonomske krize.

[error in script]
Tip objekta: Teza (Diplomski rad)
Mentor: NIJE ODREĐENO
Dodatne informacije: 2010/79
Teme: 6 Tehnologija (primijenjene znanosti) > 65 Menadžment i organizacija industrije, trgovine i komunikacija > 657 Računovodstvo
Odjeli: Odjel za ekonomiju i turizam "Dr. Mijo Mirković" > Financijski management
Datum pohrane: 05 Pro 2011 19:58
Zadnja promjena: 05 Pro 2011 19:58
URI: http://eknjiznica.unipu.hr/id/eprint/585

Actions (login required)

Pregledaj stavku Pregledaj stavku