E-Knjižnica FET "Dr. Mijo Mirković"

Važnost ljudskih resursa u poduzeću Zagrebačka pivovara

Barišić, Iva (2006) Važnost ljudskih resursa u poduzeću Zagrebačka pivovara. Diplomski rad thesis, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli.

Puni tekst
[img] PDF - Objavljena verzija
Restricted to Samo registrirani korisnici

Sva prava pridržana. Nije dopušteno niti jedan dio reproducirati ili distribuirati bez prethodnog pismenog odobrenja.

Download (323kB)

Sažetak

Ovaj diplomski rad sastavljen je od 5 dijelova. U prvom dijelu, Uvodu, definiran su problem istraživanja,predmet istraživanja, svrha i cilj, te je iznesena osnovna struktura diplomskog rada. U drugom dijelu, Analiza poduzeća Zagrebačka pivovara, prikazana je slika poduzeća Zagrebačka Pivovara, od nekih osnovnih podataka o pivovari, asortimanu, preko vlasničke i organizacijske strukture, do analize kadrova i čimbenika organizacije. Treći dio, Razvojne mogućnosti Zagrebačke pivovare, govori o samoj viziji i misiji organizacije, te o samoj strategiji poduzeć a . Četvrti dio, Ljudski resursi u poduzeću, je zapravo i glavna bit diplomskog rada. On govori od samog značaja upravljanja ljudskim resursima, preko razl i čitih koraka kao što su strategije, regrutiranje, selekcija, odabir i obuka kadrova, do upravljanja kompenzacijama i samom radnom odnosu. Peti, ujedno i zadnji dio, je Zaključak koji prikazuje sintezu ukupnog izlaganja.

[error in script]
Tip objekta: Teza (Diplomski rad)
Mentor: NIJE ODREĐENO
Dodatne informacije: 2007_14
Teme: 3 Društvene znanosti > 33 Ekonomija. Ekonomska znanost > 331 Rad. Zaposlenost. Poslodavci, zaposleni. Ekonomika rada. Organizacija rada. > 331.1 Teorija i organizacija rada. Odnosi između poduzeća i zaposlenika
Odjeli: Odjel za ekonomiju i turizam "Dr. Mijo Mirković" > Ekonomija
Odjel za ekonomiju i turizam "Dr. Mijo Mirković" > Marketinško upravljanje
Datum pohrane: 21 Pro 2011 10:42
Zadnja promjena: 21 Pro 2011 10:42
URI: http://eknjiznica.unipu.hr/id/eprint/807

Actions (login required)

Pregledaj stavku Pregledaj stavku